Mesajul Majestății Sale Regelui Mihai I de Crăciun 2011

Mesajul Majestății Sale Regelui Mihai I de Crăciun 2012

24.12.2012

Ajunși la Săvârșin, după un an plin de activități publice, Regina și cu mine, alături de întreaga noastră Familie, sărbătorim nașterea Domnului Nostru Isus, cu speranță și credință. Ca de fiecare dată în ultimii șaptezeci și doi de ani, mă adresez vouă, de Crăciun, cu aceeași afecțiune și cu bucurie.

Ne îndreptăm recunoștința spre toți cei care, în viață sau plecați dintre noi, au făcut astfel ca Țara să continue drumul ei greu, dar atât de frumos și de înălțător.

În lunga mea viață, am avut timp să înțeleg rostul fundamental al soldatului în mersul Națiunii. Gândurile mele se îndreaptă, așadar, spre toți militarii români aflați în țară sau în misiuni de apărare a păcii în lume, precum și la soțiile, soții, părinții și copiii lor.

Săvârșinul este un loc binecuvântat, înnobilat de iubirea cu care a fost alcătuit de mama mea, Regina Elena, și continuat de fiica mea, Principesa Moștenitoare. În atmosfera căminului, al doilea gând al nostru se îndreaptă către oamenii în vârstă. Cu sau fără familii, în bună stare fizică sau cu sănătatea șubredă, vârstnicii României au nevoie de înțelegerea și iubirea semenilor, de ajutorul și încurajarea lor. Îndrept un cuvânt de laudă către medicii români care, uneori în chip anonim și cu dificultăți, dau zile suportabile bătrânilor și bolnavilor noștri.

Copiii și tinerii țării au astăzi o viață fără granițe. În fața computerelor sau călătorind pe cinci continente, fără niciun complex de inferioritate, ei sunt acea parte a României care ne așază la nivel de egalitate cu orice altă țară a lumii. Mulțumesc părinților și profesorilor care, prin sacrificiu personal, dau copiilor lor un viitor așa cum nicio altă generație trecută de români nu a putut avea.

Ca în fiecare an, ne bucurăm de dovezile de afecțiune și respect ale societății românești. Porțile Săvârșinului sunt deschise sutelor de tineri și adulți, copii și bătrâni care vin să cânte colinde, să-și arate costumele păstrate din bătrâni, să danseze în ritmurile tradiționale de Crăciun. De orice confesiune ar fi, românii sunt bineveniți. Prezența lor dă rost noțiunii de familie și sărbătorii Nașterii Domnului petrecută în comunitate.

Românii au arătat anul acesta multă încredere, speranță și atașament față de Coroană. Familia Regală a fost prezentă neîncetat în comunitățile locale și a făcut vizite de prestigiu în Europa, pentru a servi interesele fundamentale ale României. La 85 de ani de la proclamarea mea ca Rege, am fost bucuros să văd felul în care este prețuită Familia mea, în toate generațiile. Am fost mișcat de simțul datoriei și patriotismul de care au dat dovadă orașele Alba Iulia, Oradea și București, în sărbătorile lor dedicate Coroanei.

Reamintesc românilor că Nașterea Domnului Isus Hristos este povestea unei familii. O familie aflată în împrejurări grele. Este o frumoasă lecție despre grija față de cei neînsemnați, despre cum noi, oamenii, suntem parte a unei mari familii. O lecție de umilință, dar și de mândrie. De durere, dar și de înălțătoare umanitate. O lecție necesară în lumea de astăzi, în care atâția oameni se simt uitați, umiliți sau neînțeleși.

Viața noastră publică lasă încă de dorit, dar sper să găsim puterea de a îndrepta lucrurile. Vom avea o șansă în viitor doar dacă ne vom asuma propria noastră răspundere. Nu va veni nimeni de altundeva să ne ofere binele.

Felicit pe cei care au făcut ceva bun pentru țara lor! Doresc tuturor românilor din țară, din Basarabia și din toate colțurile lumii Crăciun fericit și la mulți ani!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Mihai R

Săvârșin, 24 decembrie 2012

Mesajul video

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xRewr-Dk86A#!

marți, 19 iunie 2012

CARACTERELE... ÎN PNTCD!


        CARACTERELE... ÎN PNTCD!
 PAVELESCU, CIORBEA, MOIESCU...

Victor Ciorbea despre Aurelian Pavelescu
"Principalul gropar al partidului",
un "comunistoid, paranoic si nerusinat":
Victor Ciorbea
          Un individ pentru care onoarea este o notiune abstractã dupa ce a folosit santajul, minciuna si dezinformarea vine si trâmbiteazã un succes vãzut doar de el acolo unde toatã lumea constatã esecul. Asociind în mod dezonorant numele partidului de o formatiune politicã care se îndreaptã vertiginos spre dezastru-PDL, Aurelian Pavelescu se laudã ca gãina din poveste. Margica locurilor de consiler obtinute trebuie asociatã însã cu imensa lehamite pe care a generat-o în rândurile militantilor si simpatizantilor PNTCD obligati sã suporte umilinta pozitiei de detergent si de girant al coruptilor, infatuatilor si incompetentilor.
          În curând asteptãm ca justitia sã dea un verdict ce va consfinti vointa marii majoritãti a membrilor nostri. Toti cei care sunt în acest moment reprezentanti ai PNTCD în comunitãtile locale si judetene vor beneficia de sprijinul nostru pentru a promova valorile si a respecta principiile noastre. Întelegem motivele pentru care au fost nevoiti sã accepte o pozitie incomodã si îi asigurãm cã presiunile si santajele la care au fost supusi vor deveni istorie.
          Îi asigur pe toti tãrãnistii cã alegerile parlamentare ne vor gãsi într-o pozitie demnã, alãturi de partenerii din USL, în lupta pentru interesul social si national care a definit PNTCD-ul întotdeauna!

                          Presedinte PNTCD
 15 iunie 2012        Victor Ciorbea

Aurelian Pavelescu despre Victor Ciorbea

"Un individ pentru care onoarea este o notiune abstractã":
Au
relian Pavelescu
          Ciorbea a mai lansat un atac murdar la adresa PNTCD, tipic securistic, calomnii si minciuni, în slujba stãpânilor lui: Dan Voiculescu, Victor Ponta si Crin Antonescu.
          Sunt dator sã fac, în câteva rânduri, profilul acestui comunistoid, paranoic si nerusinat. Principalul gropar al partidului este chiar Victor Ciorbea. Voi arãta faptele lui, iar nu simple opinii. În 1990 îl gãsim pe listele PSM, partidul comunist al lui Ilie Verdet. Imediat devine seful sindicatelor din România, din calitatea de procuror comunist: face praf, împreunã cu Mitrea si altii un patrimoniu de 3 miliarde de dolari, pentru care este cercetat penal în 2011, când se constatã însã prescrierea. Alungat din sindicate, apare in 1996 direct în PNTCD, candidat la Primãria Bucuresti, unde câstigã pe valul popular, motivatia lui Emil  Constantinescu fiind aceea cã era popular ca sindicalist. Imediat ajunge Prim-ministru, în urma interventiei brutale a aceluiasi Emil Constantinescu, care dorea astfel sã-l elimine din joc pe Radu Vasile, care nu i-ar fi ascultat ordinele de la Cotroceni, fiind liderul natural al partidului.
          Dupã o guvernare dezastruoasã, care a pecetluit soarta partidului, în 1998 este demis din functie: nu avea nici o calificare pentru pentru o asemenea functie. Imediat, în 1999, rupe partidul si înfiinteazã ANCD, intrând în opozitie fatã de PNTCD aflat la guvernare alãturi de RRM si PDSR. În 2000 refuzã intrarea în PNTCD si-l obligã pe Ion Diaconescu sã realizeze Conventia Democraticã 2000, ridicandu-se astfel pragul electoral la 10%. Alianta obtine aproape 7%, dar nu  intrã în parlament din cauza pragului, responsabil Victor Ciorbea: condamnã astfel partidul la disparitie de pe scena politicã. În 2001, fãrã rusine, cerseste revenirea în partid, fiind cooptat în conducerea Andrei Marga; imediat dupã congres îl trãdeazã pe Marga. Are loc un diferend cu Vasile Lupu în justitie. Lupu castigã procesul în fond. Ciorbea, asa cum el însusi a recunoscut în repetate randuri în forurile oficiale ale partidului (incredibil, dar adevarat, chiar în prezenta mea!), face trafic de influentã via Silvio Berlusconi, la Adrian Nastase, care îi  aranjeaza procesul la Curtea de Apel Bucuresti: preia, la comanda lui A. Nastase, partidul în 2001, ca presedinte. Într-o singurã zi, demite 28 de organizatii judetene, distrugând partidul. In 2004, lãsând o gaurã de 10 miliarde de lei în conturi, demisioneazã din partid.
          Revine în 2011, cu pretentia de a prelua, din nou, partidul, împotriva vointei filialelor si membrilor, încurajat de R. Sarbu si alte persoane din afara partidului: se fabricã stampile false, se aduc persoane din afara cadrului statutar... Intrã, la alegerile locale din 2012 în campanie împotriva PNTCD, negociindu-si un colegiu pentru toamnã pe listele comunistilor. Tot acest traseu indicã, fãrã dubiu, cã              Victor Ciorbea, procuror comunist, este legat ombilical de distrugerea partidului, întorcându-se azi la cei pe care i-a slujit toatã viata.
          Fiti vigilenti, va urma o perioadã de calomnii infernale ale acestui persoanj dement! PNTCD, curãtat de aceste figuri sinistre, dupã eforturi uriase, va reveni.

                              Presedinte PNTCD
17 iunie 2012,       Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu cãtre Eugen Moiescu:
“apv-istul ceausist” Eugen Moiescu
          D-le Moiescu, nu doresc un dialog, pentru cã nu am ce sã dialoghez cu d-ta. Pentru cei care vor clarificãri însã, vã spun urmãtoarele: l-ati pãcãlit pe Milut în 2009, spunându-i cã-i aduceti la europarlamentare electoratul catolic, greco-catolic si neoprotestant, apreciat de dvs. si prietenul Bouleanu la 6%, si bani de campanie. Pentru asta, Milut v-a pus pe pozitia 2. S-a dovedit cã nu ati adus nimic, fiind un sarlatan. Ati aruncat o poveste cã ati fi adus 100 mii dolari, cash, dar Milut v-a cerut sã-i depuneti în contul partidului, potrivit legii. Banii nu au intrat în cont, ceea ce indicã sau cã nu au existat, sau cã sunteti un infractor. Dupã europarlamentare, ati dispãrut complet. Mi-ati fost recomandat de Iane si ati promis în fata BNC cã veti sponsoriza partidul, dacã vã voi pune pe motiune. Am fãcut gestul, dupã care nu ati mai rãspuns la telefon si nu ati dat nici un ban, ca un sarlatan penibil. Ati revenit în ianuarie 2011, la Congres, fiind înteles cu Sârbu, Nãsui, Grigoriu etc., pentru a face un puci în partid. Si atunci ati promis unei pãrti  din BNC cã veniti cu cel putin 2 milioane de dolari în partid, promisiune fãcutã la Oltenita, unde a fost o mare întâlnire. La scurt timp, toti cei care v-au urmat, Milescu, Popa, Bejan, Chesoi, Verses etc. v-au pãrãsit, acuzându-vã cã sunteti un sarlatan: nu puteati plãti nici mãcar apa mineralã, iar la Bucuresti vã cazati în hoteluri de 2 stele si vã imbrãcati de la second-hand. Ati trimis sã mã ameninte cu moartea un interlop din Constanta, dacã nu vã dau partidul: acesta este vicepresedinte PNTCD pe motiunea dvs (ultimul pe listã), un om care nu are de a face cu partidul. Mi-ati solicitat sã strângeti bani din America în numele partidului, de la biserici, spunându-mi cã o parte vreti sã-i opriti dvs., ceea ce nu am acceptat. Când BNC a hotãrât vânzarea spatiului din Clemenceau (vot unanim, a votat si Vasile Lupu si ceilalti), banii urmând sã fie folositi pentru cumpãrarea sediului central si încã a 14 sedii din teritoriu, m-ati sunat cã aveti un cumpãrãtor, dar vreti comision: am refuzat. A propos de Clemenceau, vânzarea imobilului era cea mai bunã solutie, am fi mãrit patrimoniul partidului de 20 de ori, deoarece puteam cumpãra sediile la preturi preferentiale. Ca exemplu, sediul central ar costa aproximativ 150.000 euro, fatã de 7 milioane cât este evaluat pe piatã, iar sedii în judete, evaluate la 5000 -7000 euro pentru partid, la pretul pietei sunt  evaluate la 150.000 - 200.000 euro. Practic, partidul s-ar fi putut autofinanta prin aceste cumpãrãri pe partid. Mai mult, îi informez pe cei interesati cã imobilul din Clemenceau, care se aflã pur si simplu în ruinã, plãteste un impozit de 160 milioane de lei vechi pe an, iar acum datoria cãtre finante este de 500 milioane. Vã rog pe toti cei care doriti sã aduceti bani la partid pentru plata impozitului, în caz contrar, probabil, finantele îl vor scoate la licitatie în curând: d-le Grigoriu, R. Sârbu, Ciorbea, Moiescu etc., vã rog sã cotizati pentru acest spatiu, sau sunteti numai niste ipocriti nenorociti? D-le Moiescu, ati rãmas total singur, toti cei care au mers la început în aventura cu dvs. v-au pãrãsit, ca pe un tepar, iar acum, împreunã cu Bouleanu, un tip obraznic si perfid, a folositit internetul pt. a induce în eroare pe cei pe care nu ati reusit sã-i pãcãliti încã: nu aveti nici o treabã cu PNTCD, ci sunteti niste sarlatani, rãmasi fãrã bani în America, lipsiti de scrupule. Dupã ce ati trimis la mine acel cutitar, sã mã ameninte cu moartea, v-am transmis cã nu veti fi niciodatã presedintele PNTCD... Mai mult, cele spuse de mine aici, trebuie cunoscute. Mergeti si vã cumpãrati haine de milionar si la hoteluri mãcar de 3 stele, dar lãsati PNTCD. Le-ati spus unora cã sunteti, de fapt, trimisul lui Nãsui, pentru a deveni credibil, care mi-a spus cã mintiti. Eu cred totusi cã el v-a finantat hotelul de 2 stele... A propos, discursul de la Sighet de acum 2 ani a fost scris de Bouleanu, iar dvs. aveati probleme de citit în limba românã... Profesia de apv-ist ceausist nu vã recomandã nici pentru simplu membru la PNTCD. Fatã de toti cei care vor citi cele de mai sus îmi cer scuze cã am avut încredere în acest individ gregar si am pus în pericol partidul.




          D-le Moiescu, ramaneti în America, nu puteti face bani de pe urma PNTCD! Mai trimiteti cutitari sã mã ameninte, asa "cu frica de Dumnezeu" (mi-a spus vicepresedintele tãu cã "iti bag douã cutite în spate, dacã nu-i dai partidul lui Moiescu"). Limbajul ãsta de lemn pe care îl folositi pe forum trãdeazã lipsa de educatie si impostura. Esti un biet militian ceausist, sarlatan de profesie. Îti amintesti cum ai insistat sã vin în America sã-mi dai bani sau sã-ti cer altceva? Esti penibil d-le. Îti voi rãspunde tot timpul de acum înainte, pentru cã te-ai folosit de naivitatea oamenilor si o faci si acum.

                              Presedinte PNTCD
18 iunie 2012,       Aurelian Pavelescu

4 comentarii:

  1. Dintre toti Moiescu pare cel mai echilibrat. Nu vad nici un fel de acuze aduse celorlalti doi colegi de partid.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU CRED CA PAVELESCU A PRIMIT AMENINTARI DAR AR CAM FI TIMPUL SA PLECE DIN PARTID DUPA ESECUL DE LA LOCALE. ESEC CARE I SE DATOREAZA IN CEA MAI MARE PARTE PRIN DISTRUGEREA ORGANIZATIILOR JUDETENE. PRIN NUMIREA DE PRESEDINTI INTERLOPI GEN LUCIAN IOAN(BERCEA MONDIALU DE SALAJ) MARS AFARA DIN PARTID PAVELESCULE.DESPRE CIORBEA, ARE DREPTATE PAVELESCU -SECURIST-COMUNIST, DISTRUGATORUL PARTIDULUI DE-A LUNGUL CELOR 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, domnule Moiescu, n-am copiat discutia avutã cu mine de pe google grup, dar am retinut cã i-ati gãsit lui Auricã un client ce oferea, chipurile, 500000 de euro pentru prãduirea sediului din Clemenceau...
    V-am gãsit ip-ul cu trace-ul pe care-l folosesc eu...
    Pentru mine rãmâneti un corp strãin pentru PNTCD... care dã târcoale acestuia doar în preajma alegerilor, de oricare ar fi acestea.
    La Sighet, în 2011, mi-ati fãcut impresia unui jalnic cazon care-a terminat 7 clase la seral...
    Mai apoi mi-ati spus pe group cã ati desantat în PRM fiindcã sunteti nationalist... Apoi ati fost, probabil, detasat la PNTCD... sã ajutati la fãrâmitarea acestuia, ca specialist! Eventual sã vã luati si partea din patrimoniul acestuia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciorbea,Pavelescu si Moiescu nu sunt decat niste indivizi jalnici si penibili care au nenorocit PNTCD-ul in ultimul hal.Am vazut ca Pavelescu are tupeul jegos de a se lauda cu rezultatele de la locale.Pai la locale el a reusit performanta de a pierde Timisoara (ultimul bastion al national-taranismului din Romania)dar si Oltenita.Practic PNTCD nu mai detine niciun oras.Tot Pavelescu a bagat PNTCD intr-o alianta cu un partid care mai are putin si dispare el insusi din Parlament,si care a facut numai rau tarii.Insa la fel de jalnici sunt si Ciorbea si Moiescu.Astia 2 s-au luptat ca disperatii sa puna mana pe partid,scindandu-l in 3 bucati,fapt ce a dus la esecul groaznic de la locale.

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Postări populare

Totalul afișărilor de pagină

CIUHANDUATÓRU'... IUDA-PNTCD!

CIUHANDUATÓRU'... IUDA-PNTCD!

AU BÂNTUIT SI PRIN PNTCD D'ALDE BONNIE & CLYDE... MONY (Toma) & LIVIU (Iane)!!

AU BÂNTUIT SI PRIN PNTCD D'ALDE BONNIE & CLYDE... MONY (Toma) & LIVIU (Iane)!!

Widget Doxologia